A jövő hírei

Súlyos összecsapások a budapesti kibertérben

>

2023.07.16 Súlyos összecsapások voltak a kibertérbe a Fatüzelést Támogató Club (FTC ) és a Fatüzelést Ellenző Liga ( FEL ) keményvonalas aktivistái között. A konfliktus szópárbajjal indult, amelyben a szembenálló felek kölcsönösen felhánytorgatták a sérelmeiket: a füst szagát, az esetleges köhögést, a fenntartható fejlődésbe nem illeszkedő, korszerűtlen, környezetszennyező, természetkárosító módszert, hiszen minden fának joga van úgy nőnie, ahogy akar, és a száraz ágaknak is joguk van a végtisztességhez. Ellenérvként a gáz és a villany magas ára, a túlterhelésből fakadó üzemszünetek és az általános függőség merült fel. A vita később elmérgesedett, a felek kölcsönösen megfenyegették egymást hogy kikapcsolják egymást a Mátrixból. Végül annyira elfajult a nézeteltérés, hogy a kiberrendőrségnek kellett közbeavatkoznia amenynek MI rendfenntartó osztaga a renitenseket elfogta, és kiberkaranténba helyezte.


Jelenkori aktualitások

Lovastúrázáshoz kiváló a hucul, a többi fajta nem erre lett kifejlesztve, ez sem, de kiválóan használható. A sportfélvérek elrohannak, az igényesebb fajtákkal állandóan baj van. A vendégek nagy része a kattintáshoz van szokva, nem ahhoz, hogy tisztességesen megtanuljanak lovagolni.

Almát cserélnek Budapesten

Név Erre cseréli
Asztalos Péter Csepel D344 adagoló
Darányi Vivien sminkkészlet
Arató Tünde Tűpárna, varrókészlet

Gondolatok

A férfi reggel felkel, és miután átbeszélte a feladatoat a Teremtővel nekiindul, hogy élhető világot teremtsen maga körül. Rendet rak.

Ha van nő mellette, aki a társa, együtt csinálják, Ha nincs, csinálja egyedül.

Kapcsolat: gazdapiac ( kukac ) gmail.com

Tetszik az oldal? Támogasd: